TÜBİTAK  tarafından 7. düzenlenen' Bilim Şenlikleri Programları ' kapsamında kabul edilen 'Bilim Dolu Günler' Bilim Şenliğimize Tüm Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Velilerimiz Davetlidir.

TÜBİTAK tarafından 7. düzenlenen' Bilim Şenlikleri Programları ' kapsamında kabul edilen 'Bilim Dolu Günler' Bilim Şenliğimize Tüm Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Velilerimiz Davetlidir.

TÜBİTAK  tarafından 7. düzenlenen' Bilim Şenlikleri Programları ' kapsamında kabul edilen 'Bilim Dolu Günler' Bilim Şenliğimiz Ağrı ilinde 4007 kapsamında  kabul edilen 2. proje olup ilk kez gerçekleştirilecektir. 25-28 Mayıs 2022 tarihlerinde henüz açılan Bilim Merkezimizde  09.00-16.00 saatleri arasında  uzman kişilerin rehberliğinde birbirinden farklı keyifli bilimsel aktiviteler  dört (4 ) gün boyunca  öğrenciler ve diğer katılımcılarca  uzmanlar eşliğinde uygulamalı olarak yapılacaktır.

10.05.2022 809