Connect t@ the Life eTwinning Projesi Başlıyor

21.10.2021 1240

Connect t@ the Life eTwinning Projesi Başlıyor

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Ayşe Kömür Şimşek rehberliğinde yürütülen "Connect t@ the Life" adlı eTwinning projemiz başlamıştır. Okulumuz 9/A, 9/B e 9/C sınıflarından 14 öğrenciyle katıldığımız projemizde Türkiye'den 9, İtalya'dan 1, Ürdün'den 2, Almanya'dan 1 ve Romanya'dan 1 okul daha bulunmaktadır.

Pandemi süresince yürüttüğümüz uzaktan eğitimin tartışılabilir olumlu ve olumsuz yönleri bulunmaktadır. Fakat bu sürecin öğrenciler açısından en büyük dezavantajı dijital bağımlılık olmuştur. Bu projemizle dijital bağımlılığın ne olduğu, sebepleri, öğrencileri nasıl etkilediği ve öğrencilerin bununla nasıl başa çıkabileceğine dair çalışmalar yapacağız. Aynı zamanda öğrencilerimiz web 2.0 araçlarının kullanımı, akranlarıyla yabancı dilde iletişim, yaratıcılık, sorumluluk alma gibi konularda da kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır.